Stephanie Pui-Mun Law, Barbara Moore: Prosojnine tarot






PREDAJTE SE DOMIŠLJIJSKEMU SVETU SVOJIH NAJGLOBLJIH SANJ
…kjer letajo metulji skozi z vzhajajočim soncem ozarjene jutranje meglice; kjer se veje bočijo preko lesketajočega se neba, kjer vile plešejo v vetru in gozdni duhovi pojejo v votlem hrastu. Potopite se v prosojne tančice svojih sanj – in se prebudite v resnico.
V Prosojnine so vtkani azijski, keltski in domišljijski elementi, ki ustvarjajo unikaten slog umetnice Pui-Mun Law. Tarot, ki je zasnovan na klasičnem Rider-Waite-Smith tarotu, je umetnica prežela s podobami univerzalnih simbolov iz pravljic, mitov in kulturne dediščine z različnih delov sveta.
Priloženi vodnik predstavi evokativne razlage pomena vsake karte. Večkrat nagrajena strokovnjakinja za tarot Barbara Moore v uvodu opiše osnove tarota, ki jim je dodala navodila za ra­zbiranja, polna uvidov, in praktične postavitve kart.

KAM VAS BODO POPELJALE SANJE
Zmaj s spiralno zavitim repom leti visoko nad smaragdnimi krošnjami gozda, skozi katere veter šepeče starodavne skrivnosti. Morske deklice lahkotno drsijo skozi vodne vrtince. Lisice z ognjeno rdečim kožuhom hitijo proti neskončnemu obzorju. Kot zvezde vodnice vas simboli iz sanj vodijo proti notranji svetlobi in resnici.
Na straneh knjige Prosojnine Stephanie Pui-Mun Law oživi vsako karto z zgod­bo, ki razkriva simbolični pomen ča­robnih podob na njej. Barbara Moore dodatno obogati vaše doživljanje z razlago vsega, kar morate vedeti o tarotu, vključno z navodili za pomensko bogato razbira­nje kart in izbiro postavitev, ki najbolje ustrezajo vpra­šanjem vašega življenja. 

ISBN 978-80-7370-210-6, Cat. 0210, RRP 24,90 €  (including VAT 8,5)